ATHENA 8 PRO

athena-8pro

vodný vysávač s rotačným separátorom
parný čistič dvojkomorový
extraktor s aktívnym vstrekovaním

 

 

Max. celkový príkon: 3400 W
Bojler: 3000 W
Vysávač: 1200 W
Pristriekavanie vody alebo chémie: Áno/5 stupňové
Materiál bojleru: nerez ocel
Teplota pary v bojleri: 170 ºC
Maximální prevádzkovy tlak: 8 barov
Rozmery: 37 x 30 x 50 cm

Pre všeobecný poriadok a pre čistenie v priemysle /Novinka roku 2013/

Példa arra, hogy egy profi készüléknek nem okvetlen kerekekkel felszerelt acéltartálynak kell lennie. A 8 bár és 3000 Wattos teljesítménnyel felveheti a versenyt bármelyik magasabb árkategóriába tartozó ipari tisztítóval.

Meghatározás

Az ATHENA 8 PRO kifejezetten kereskedelmi és üzemi használatra: takarító cégek, szállodák, egészségügyi létesítmények, ipari konyhák és éttermek, autómosók tisztítására van szánva, de alkalmazható igényesebb háztartásokban is. Nagy teljesítménye, és csaknem 6 literes hulladék tartály ellenére ki kell hangsúlyozni aránylag kis méretét és könnyű szállítását

Multi-funkcionalitás

Az ATHENA PRO külön víztartály vagy vegyi tisztítószert használ, folyamatosan állítható spray öblítéssel a hatékonyság növelése érdekében. Használatának többféle módja van: használható, mint gőztisztító, mint porszívó, mint mosás, gőzzel való elszívás, merev felületek és mélytisztítás (kárpitok és szőnyegek). Az elektronikus vezérlőegység szabályozza a feszültséget, ezáltal csökkenti az energia fogyasztást.

Kiváltságok

A gőz adagolásával biztosítva van a folyamatos utánmelegítés, a bojler kitűnően tarja a nyomást és a hőmérsékletet. A molekuláris forgószeparátor biztosítja a magas szívóerőt és a tökéletes szűrést, Így a szívó egység nem csak a gőz kiegészítésére szolgál, hanem egy teljes értékű porszívó is. A tároló biztosítja a túlcsordulást, a felesleges vizet közvetlenül a hulladéktartályba vezeti. Az Athena Maintenance Pro megkönnyíti és növeli a tisztaságot. A tartály tartalmaz egy vízmelegítőt is, van egy felső szelep, ahol a felesleges levegő képes eltávozni.

Tartozékok

Kombinált nyomás – szívó -tömlő, tömlő végek, választható: gőzvasaló, elektromos turbó kefe, teleszkópos krómozott tömlővég

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük