Athena 6

athena-6

vodný vysávač s rotačným separátorom
parný čistič dvojkomorový
voliteľný extraktor s aktívnym vstrekovaním

Max. celkový príkon: 3100 W
Bojler: 1900 W
Vysávač: 1200 W
Pristriekavanie vody alebo chémie: Áno/5 stupňové
Materiál bojleru: nerez ocel
Teplota pary v bojleru: 160 ºC
Maximálny prevádzkový tlak: 6 barov
Rozmery: 37 x 30 x 50 cm

 

Üzemi vagy otthoni használatra való gőzborotvát szeretne? Ha már választott akkor ajánljuk elhalasztani döntését addig míg össze nem hasonlította az ATHENA 6 -tal. Athena 6 az idén volt először bemutatva mint egy forradalmian új termék Veronában . A Athena 6 gőz tisztító a régebbi gőztisztító és víztisztító Electra utódja. Az Athena a legjobb megoldás a piacon. A 6 bár nyomású gőzzel működő Electra helyett 8 bár nyomású gőzzel és 3000 wattal működő Athena 8 Pro akár ipari gőztisztítóként is kiváló, emellett az árlétra legelején foglal helyet.

Összehasonlítva ATHENA-t más gőztisztítókkal, az Athena gőztermelése mellett ki kell hangsúlyozni szívó-forgó szeparátor egységet, amely a porszívó-rendszerek közt a legmagasabb szintű megoldás. Az Athena széleskörűen alkalmazható a gőz és a forgó szeparátornak köszönhetően. Az ügyfelek, akik először hallanak az Athena 8–ról azonnal csábításba esnek a multifunkcionális gőz porszívó láttán.

Alkalmazási területek

A tisztító használható, mint:

  • gőztisztító, gőzporszívó (csempetisztítás, parketta, linóleum, vízkőmentesítés, zsírtalanítás (konyhában, és edényeken), 100%-os fertőtlenítés a fürdőszobában, WC, gyors és alapos tisztítás az ablakok, tükrök, mélytisztítás a szőnyegek, ülések, matracok)
  • nedves és száraz porszívó
  • levegőtisztítás és szagosítás
  • gőzvasaló

Az ATHENA különösen ajánlott az allergiások számára, az atkák ellen a forró gőz és a vákuum hatékonyan működik.

Tartozékok

Kombinált nyomás- szívó tömlő, tömlő végek, teleszkópos krómozott tömlővég, választható: gőzvasaló, elektromos turbó kefe

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük