TISZTÍTÁS

A gőz tisztító porszívó nagy előnye, hogy az összes piszkot felszívja, és így megakadályozza, hogy a kosz visszakerüljön, az résekbe, sarkokba ami az egyszerű gőztisztitónál előfordulhat!.

GŐZ TISZTÍTÁS

Az egészséges életmód egyre több ember számára fontos. A káros anyagok környezetbe jutása és a különböző vegyszerek, amelyek jelen vannak a lakóhelyünkön, az iskolákban… stb. gyakran okoznak allergiás reakciókat. A legegyszerűbb módja, ha a vegyszeres tisztítószerek használatát igyekszünk mellőzni.

A gőztisztító – porszívó egy alternatív megoldás ezekre a problémákra, a szennyeződést nem csak a látható felületről távolítja el.

Hatékonyság

A Gőz -porszivó – egy magas nyomáson működő forró gőzzel tisztító rendszer (ún. Száraz gőz). Nem csak a tisztítást könnyíti meg, hanem védi a környezetet, az egészségünket (elpusztítja a poratkákat, a baktériumokat és egyéb allergéneket) emellett időt és pénzt takarít meg. Csökkenti a tisztítószerek használatát 80-90%-al és a vízfogyasztást 90-95%-al, nem kell többé vödröt és rongyokat használni.

Használata

Használható padlók, függönyök, drapériák, kárpitok, matracok, szőnyegek, konyhai eszközök, WC, fürdőszoba, vízvezetékek, tükrök, ablakok, homlokzatok, úszómedencék, kerékpárok, motorkerékpárok, autók (kívül és belül egyaránt) és egyéb fogyasztási cikkek tisztítására.

A GŐZ TISZTÍTÓ eltávolítja az olajat, a szappan és zsír lerakodásokat és egyéb szennyeződéseket, emellett elpusztítja a baktériumokat és semlegesíti a szagokat.

Működés és kezelés

A GŐZ TISZTÍTÓ kezelése egyszerű. Elég megtölteni vízzel, és kb. 7 perc múlva készen áll a használatra. A készülék kizárólag gőzzel tisztít, ne használjon tisztítószert vagy bármilyen vegyszert ( nagyobb szennyeződés estén, egy minősített vegyi tisztításra szolgáló HACCP- oldat használata ajánlott). A tisztítás hatékonysága növelhető megfelelő tisztítófej kiválasztásával. A készülék teljesen biztonságos, a gőzszivárgás lehetetlen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük